Jump to content
StevieB

071's For Sale

Recommended Posts

I have three Murphy Models 071's for sale.

[ATTACH=CONFIG]28793[/ATTACH]

MM080 in the IR livery.

[ATTACH=CONFIG]28794[/ATTACH]

MM077 in the first IE livery.

[ATTACH=CONFIG]28795[/ATTACH]

MM078 in the first IE livery.

 

All are unused apart from running on my test track.

 

£140 each including P&P to the UK and Ireland.

 

Stephen

Edited by StevieB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I know and I'm trying to get to the bottom of it. I thought that I had followed Boskonay's excellent tutorial on adding photos but it seems not. Modern technology is wonderful until it gets the better of you.

PM me if you to know any more in the meantime.

 

Stephen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yes I know and I'm trying to get to the bottom of it. I thought that I had followed Boskonay's excellent tutorial on adding photos but it seems not. Modern technology is wonderful until it gets the better of you.

PM me if you to know any more in the meantime.

 

Stephen

 

Your original posting was showing the loco pics ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Did you add as attachments or images?

 

Using the image icon should work?

 

All I can say is that I thought I was adding photos. I'll have to have another go.

 

Stephen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes Dave, those are the ones. I'll have another go to get it right later today.

Many thanks.

 

Stephen

Share this post


Link to post
Share on other sites

For some reson on my laptop the website has gone back to old look and colours and I could see your attachments last night no problem. On my work system the site has the new look and I can open them. :confused:

 

For some reason the site won't show up in the new format on my home laptop, only changed yesterday and I can't change it back.

Share this post


Link to post
Share on other sites
For some reson on my laptop the website has gone back to old look and colours and I could see your attachments last night no problem. On my work system the site has the new look and I can open them. :confused:

 

For some reason the site won't show up in the new format on my home laptop, only changed yesterday and I can't change it back.

 

Hi Railer,

 

If you scroll to the bottom of any page on the forum, you'll see a drop-down menu on the left-hand side with a selection of different forum layouts, which includes an option for the old forum design. The default setting is 'Irish Railway Modeller FLUID'. If it's not already set to this, select it from the list and away you go. :)

 

24yo205.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
It does not say FLUID at the bottom of any page i look at :confused:

 

Mmm, it used to be there, but it's gone for me, too, now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah, that would be because Boskonay made some changes just afterwards to try and avoid issues such as the one Railer was experiencing. Sorry for the confusion!

Share this post


Link to post
Share on other sites

To all those who offered help in my hour of need I say a big thank you. The answer was to change from an iMac to an iPad - simple!

 

Stephen

Share this post


Link to post
Share on other sites

MM077 and MM078 now sold.

I shall be listing some 141’s, 181’s,  Cravens and mk2d’s, all in IR/IE liveries in the New Year, to see if anyone has any money left after all those visits to IRM Towers.

Steph3n

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×

Important Information

Terms of Use