Jump to content
  • 0

Lenz BM1

Rate this question


Gearóid
 Share

Question

Hi Folks,

have learned a lot from the forums, however this is my first post to any of the forums. I am currently testing ABC with a Lenz BM1. I have a Jinty fitted with a ZIMO MX648 decoder, CV 27 with bit 0 set to 1 and it works fine, slows down and stops and I can reverse it away. However, my 071 fitted with the Loksound 4.0 and again CV 27 bit 0 set to 1 works fine, slows down and stops but, for some reason the 071 wont reverse when I try to get it to reverse. If I reset CV27 to 24, default setting, reverse mode is re-activated. Your help would be appreciated.

 

thanks

 

Gearóid

Link to comment
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Folks,

I think DV is correct I have just checked the Loksound 4.0 pdf Instruction manual Murphy Models «Class 071 / 111 and Cvs 51 -56 are to do with load control. 27 is indeed Brake Mode. I did try what you suggested DC but to no avail. For that reason I looked up the PDF on the web. Thanks anyway.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use